De Gaarde

Houten - Houten
Archief

€ 243.000,- tot € 322.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
61 - 85m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

100% VERKOCHT: De Gaarde - Een voormalig architectenkantoor omgebouwd naar appartementen

Hoewel het voelt alsof u in groen omgeving woont, bent u toch uitstekend bereikbaar. De Gaarde ligt nabij de N409 richting Nieuwegein/Utrecht en de A27. Met de auto zit u in no time op de snelweg, zodat u niet alleen een snelle verbinding hebt met de Randstad, maar ook met de prachtige natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug of het Nationale Park de Hoge Veluwe. Ook is het trein station van Houten op 15 minuten lopen. Met de trein staat u in 7 minuten in het centrum van Utrecht of in 30 minuten in het centrum van Den Bosch.

Bovendien ligt een groot aantal voorzieningen op een steenworp afstand, zoals het Oude Dorp met zijn karaktervolle plein, eetgelegenheden en sfeervolle terrassen. Op loopafstand vind u het winkelhart van Houten, Het Rond. Hier vind u een ruime variatie aan winkels en assortiment. Een avondje theater of lekker naar de film? De programma's van Theater Aan de Slinger en de bioscoop Cinelounge bieden een ruime programma's en voor ieder wat wils.

Net buiten Houten kunt u genieten van het landelijke landschap waar Houten zich bevindt, geniet van eerlijke producten uit de diverse landwinkels of breng met de fiets een bezoek aan het fort Vechten. Want Houten is ook een van de gebieden die zich uitstekend leent voor uitgebreide wandel- of fietstochten.

Architectenkantoor
Van 1992 tot 2012 heeft Robert Derks kantoor gehouden in dit pand. Vanuit hier heeft kantoor Derks zich mede bezig gehouden als stedenbouwkundige van de groeikern houten. De wijk De Gaarde is een van de eerste wijken van houten die Derks heeft ontworpen. Derks introduceerde de 'inversie-stedenbouw'. Dit betekent dat eerst de openbare groene ruimte (park) wordt ontworpen en pas daarna bebouwing en de verkeersstructuur. De groenstructuur wordt ontworpen als een aaneengesloten en samenhangend geheel. Daarna wordt de (woon)bebouwing gericht op de (openbare) ruimte. Een woongebied wordt daardoor omsingeld door groen. Dit ziet u terug in grote delen van Houten!

Heeft u belangstelling in een van deze appartementen en wilt u graag op de hoogte worden gehouden? Dan kunt u zich via deze website inschrijven en wij informeren u over de voortgang van het project!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Gaarde
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
6
Prijs
€ 243.000,- tot € 322.500,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Houten.

Aanmelden