Actueel

Nieuws

De omgevingsvergunning is verleend Lokaal nieuws vrijdag 13 mei 2022

De omgevingsvergunning is verleend

Op 11 mei jl. heeft de gemeente Houten de omgevingsvergunning verleend voor bouwplan LindeOord. Dat is goed nieuws.

De vergunning heeft betrekking op de bouw van 26 koopappartementen met parkeergarage en op de bouw van 26 huurappartementen.

Momenteel zijn wij bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de koopappartementen met parkeerplaatsen. 

Binnenkort volgt meer informatie daarover op deze website.

Bekijk de plattegronden van de koopappartementen Lokaal nieuws woensdag 20 april 2022

Bekijk de plattegronden van de koopappartementen

Vanaf vandaag is het mogelijk om alle appartementen die beschikbaar komen voor verkoop op deze projectwebsite te bekijken.

Als u klikt op 'Aanbod' in het menu dan ziet u een impressie van de Zuid-West zijde van het gebouw. Indien u de impressie van de Noord-Oost zijde van het gebouw wilt zien, klikt u op de betreffende tab boven de impressie.

Op beide impressies kunt u over het gebouw 'bewegen' en het appartement aanklikken waarover u meer informatie wilt zien. Door op het betreffende appartement in de impressie te klikken, opent een venster met een gemeubileerde plattegrond van het appartement op schaal. U kunt tevens zien hoe groot het appartement is en hoeveel slaapkamers het heeft. De appartementen op de 1e verdieping beschikken over een riante vliering in de kap van het gebouw. Die kunt u zien door op het pijltje te klikken onder de plattegrond.

De aanvraag voor een omgevingsvergunning is ingediend Lokaal nieuws donderdag 24 februari 2022

De aanvraag voor een omgevingsvergunning is ingediend

Op 18 februari jl. heeft MBB Ontwikkeling bij gemeente Houten de aanvraag ingediend voor de twee appartementengebouwen van plan LindeOord Houten.

Alvorens de aanvraag in te dienen heeft MBB Ontwikkeling het plan nader toegelicht aan omwonenden tijdens een digitale bijeenkomst op 9 februari.

De gemeente Houten leidde de avond en architect Lars Zwart van CRKL Architecten werd in de gelegenheid gesteld de huidige stand van het ontwerp van zowel het gebouw met koop- als van het gebouw met huurappartementen toe te lichten. Aan het eind van de avond werd een doorkijk geboden naar het vervolgproces. De verwachting is dat de bouw van beide gebouwen in oktober 2022 kan starten.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Houten.

Aanmelden