Wandgrimeurs

Actueel

Nieuws

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur Lokaal nieuws donderdag 31 augustus 2023

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur

In de wereld van interieurontwerp en huisinrichting staat maatwerk centraal als het gaat om het creëren van een unieke en gepersonaliseerde leefomgeving. Raamdecoratie op maat vormt hierbij al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen kiezen zelfs voor maximaal comfort en gemak, met elektrisch bedienbare raamdecoratie. Los van deze smart home trend maken de talloze voordelen en stijlvolle opties de keuze voor maatwerk bijzonder aantrekkelijk. Want met op maat gemaakte raamdecoratie creëer je in vergelijking met standaard, kant-en-klare opties, een unieke en veel persoonlijkere woonstijl in huis. Of het nu gaat om plissés , jaloezieën, rolgordijnen of Luxaflex®, maatwerk heeft een grote impact op zowel de esthetiek als de functionaliteit van jouw huis. Hieronder staan kort samengevat de 5 belangrijkste voordelen om voor raamdecoratie op maat te kiezen:

1. Unieke stijl en persoonlijke sfeer

Maatwerk geeft je volop de vrijheid om jouw raamdecoratie te ontwerpen, passend bij jouw eigen woonstijl en persoonlijkheid. Zo kies je uit verschillende stoffen, materialen, kleuren en patronen om een look te creëren die naadloos aansluit bij jouw interieur. Het resultaat is een uniek ingerichte kamer die echt de essentie van jouw stijl weerspiegelt waardoor jij je helemaal thuis voelt.

2. Perfecte pasvorm

Raamdecoratie op maat wordt specifiek aangepast aan de afmetingen van jouw ramen en ook deuren, waardoor een perfecte pasvorm is gegarandeerd. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor de perfecte lichtinval overdag of juist een verduisterend effect ’s nachts. Een goede pasvorm voorkomt tocht, warmteverlies of juist opwarming van de kamer via de ramen. Zo draagt op maat gemaakte raamdecoratie bij aan een hogere energie-efficiëntie van jouw huis.

3. Volledige controle over lichtinval en privacy

Met maatwerk ga je voor de maximale controle over lichtinval en privacy. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften kies je voor lichtdoorlatende, verduisterende of transparante materialen. Voor elke kamer en stijl is er de perfecte raamdecoratie op maat, van verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer tot sfeervolle semi-transparante vouwgordijnen op maat voor een knusse woonkamer, alles kan. Bovendien zijn er veel opties wat de bediening van de raamdecoratie betreft. Denk bijvoorbeeld aan een koord, bedieningsstang, handmatige bediening. Of maak het jezelf heel comfortabel met slimme, elektrische bedienbare raamdecoratie waarbij je op elk moment van de dag via je smartphone het gewenste niveau van licht en privacy bepaalt.

4. Duurzame investering

Hoewel op maat gemaakte raamdecoratie soms wellicht een hogere investering vergt dan standaard opties, betaalt het zichzelf al op korte termijn terug. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie langer meegaat, waardoor je de raambekleding minder vaak hoeft te vervangen. Met op maat gemaakte jaloezieën , rolgordijnen of Luxaflex zorg je bovendien voor een betere isolatie van je ramen en deuren. Maatwerk bespaart je al op korte termijn geld en energiekosten en dat heeft ook een positieve impact op het milieu.

5. Professionele begeleiding

Bij het kiezen van raamdecoratie op maat, is het prettig om samen te werken met professionele interieurontwerpers. Want een raamdecoratie specialist helpt je op basis van zijn expertise en ervaring om weloverwogen beslissingen te nemen. Zo kies je makkelijk het type raambekleding dat precies aansluit bij jouw behoeften, stijl en budget. Bij Aanhuis.nl Wijk bij Duurstede profiteer je volop van eerlijk advies, je kiest uit een ruim assortiment raamdecoratie en het inmeten en monteren nemen de vakmensen je graag uit handen. Het resultaat is de perfecte raambekleding in een naadloos ontworpen interieur dat zowel stijlvol als ook functioneel is.

Conclusie

Raamdecoratie op maat biedt een scala aan voordelen die jouw huis kunnen transformeren van gewoon naar buitengewoon. Van unieke stijl en perfecte pasvorm tot verbeterde functionaliteit en energie-efficiëntie, maatwerk is definitief een uitstekende oplossing voor elk raam en elke smaak. Als je op zoek bent naar een duurzame investering waarmee je comfort, stijl en sfeer in huis verbetert, dan is raamdecoratie op maat de ideale keuze voor jouw huis. Je bent van harte welkom aan de Veldpoortstraat 4 in Wijk bij Duurstede om alle mogelijkheden in de winkel te komen bekijken.

Bouw weer gestart na zomervakantie Lokaal nieuws maandag 28 augustus 2023

Bouw weer gestart na zomervakantie

Na genoten te hebben van een heerlijke zomervakantie zijn de uitvoerder van MBB en de bouwvakkers weer begonnen op de bouwplaats van LindeOord Houten. 

De funderingspalen van de koopappartementen zijn aangebracht en de grond voor de parkeergarage is afgegraven. MBB is begonnen met het storten van de betonpoeren ten behoeve van de betonnen vloer van de garage.

De contouren van beide gebouwen beginnen zich af te tekenen.

De prognose is dat beide gebouwen eind 2024 klaar zijn.

Viering van de start van de bouw van LindeOord Houten Lokaal nieuws dinsdag 27 juni 2023

Viering van de start van de bouw van LindeOord Houten

Op woensdag 21 juni jl. hebben we de start van de bouw gevierd met de kopers van de appartementen, de gemeente Houten, Woonin, de makelaars, de architect, bouwbedrijf MBB en ontwikkelaar MBB Ontwikkeling.

Wethouder Rosa Molenaar van gemeente Houten en Daan Huitink van MBB Ontwikkeling brachten samen met de aanwezigen een toost uit op de bouw. Rosa Molenaar sprak van een bouwplan dat past in het Houtens DNA. Zij prees de bijdrage van omwonenden bij de totstandkoming van het plan.

Inmiddels zijn alle bodembronnen al aangebracht, tot wel 160 a 200 meter diep. De bronnen zorgen straks voor verwarming en topkoeling van de appartementen. Momenteel is MBB bezig met het aanbrengen van de boorpalen voor de fundatie. Naar verwachting levert MBB beide gebouwen in het vierde kwartaal van 2024 op.

Er zijn momenteel nog 9 koopappartementen beschikbaar. Bij interesse kunt u vrijblijvend contact opnemen met De Keizer makelaarsgroep of Brecheisen makelaars. De makelaars verstrekken u graag nadere informatie.

De bouw is gestart! Lokaal nieuws donderdag 04 mei 2023

De bouw is gestart!

Deze week is de bouw van de appartementen in het project LindeOord van start gegaan.

De eerste werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van de bodembronnen voor de warmtepompen. Hierdoor kunnen de toekomstige bewoners straks genieten van duurzame en energiezuinige verwarming en topkoeling.

Het project LindeOord is een uniek nieuwbouwproject in het centrum van Houten, met ruime appartementen, een prachtige binnentuin en een ruime parkeergarage. De appartementen variëren in grootte en ligging, zodat er voor iedereen een passende woning te vinden is.

Bent u op zoek naar een comfortabele en duurzame woning op een centrale locatie? Er zijn nog appartementen beschikbaar die zeker de moeite waard zijn om te bekijken! Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie en maak een afspraak.

Evenementen

30 sep
We ontmoeten je graag bij de bouwplaats van De Omloop!
De Omloop - Leeuwesteyn

Meer weten

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Houten.

Aanmelden