Op Houten

Houten - Houten
Actueel aanbod

€ 231.000,- tot € 361.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 127m2
Inhoud
240 - 372m3
Aantal kamers
2 - 3

Over dit project

In de sfeervolle oude kern van Houten bouwen we 45 luxe parkappartementen in verschillende soorten en maten. Al deze appartementen hebben een royale buitenruimte en vormen het hart van een parkachtige tuin van 4.500 m2 voor bewoners en omwonenden. Koopt u straks een woning voor het leven op 150 meter van het sfeervolle dorpsplein met al zijn horecagelegenheden en winkels? Maak kennis met de appartementen van het nieuwbouwproject Op Houten.

Op Houten is gesitueerd aan de Koningin Wilhelminaweg en de Lobbendijk, binnen de bestaande bebouwing. Via de Lobbendijk loopt u richting Het Plein. Rondom het appartementengebouw komen diverse openbare parkeerplaatsen, voor bijvoorbeeld bezoekers. De ingang van de ondergrondse parkeergarage voor de bewoners bevindt zich aan de Koningin Wilhelminaweg. Via de parkeergarage heeft u middels de liften en het trappenhuis directe toegang tot de appartementen op de begane grond en eerste en tweede verdieping. De hoofdingang van het gebouw ligt aan de zuidzijde en bereikt u via de Koningin Wilhelminaweg.

Bij het project koopt u een appartement voor het leven. Hierdoor is het altijd prettig thuiskomen. Nu, maar ook in de toekomst. De appartementen worden namelijk levensloopbestendig gebouwd. Dat houdt in dat, naarmate uw behoeften veranderen, het appartement ook met u mee verandert zonder dat dit nu al zichtbaar is. De luxe appartementen variëren in oppervlakte van 80 m2 tot 126 m2 en beschikken alle over een royale buitenruimte. In uw appartement beschikt u altijd over het gemak van een ruime open keuken met woonkamer en twee of drie slaapkamers.
Ontdek in de zeven verschillende typen. Voor ieder appartement is in het souterrain een parkeerplaats en berging gereserveerd. Op de begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping vindt u de luxe appartementen. Op de begane grond wordt een loungeruimte gerealiseerd waar bewoners activiteiten kunnen organiseren, maar u kunt hier ook terecht om u even terug te trekken met een boek. De loungeruimte is ook zeer geschikt wanneer u met een groter gezelschap bijeen wilt komen. Bovendien is de parkachtige tuin een ideale plek om andere bewoners te ontmoeten en bewoners van de omliggende woningen.

De binnentuin is een plek om te ontspannen en te ontmoeten. Hier kunt u als bewoner genieten van de rustgevende omgeving, een boekje lezen op één van de vele bankjes of gezellig samenkomen met andere (buurt)bewoners. De binnentuin kent een fraaie inrichting met een diversiteit aan bomen en planten. Er worden onder andere bloesembomen geplant die in het voorjaar natuurlijk prachtig in bloei staan. Langs de gebouwen wordt weelderige begroeiing geplant die zorgen voor een divers en kleurrijk aangezicht. Her en der worden bankjes geplaatst en rondom het terrein komt een haag van circa één meter hoog.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Op Houten
Koopwoningen
45
Prijs
€ 231.000,- tot € 361.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Bioscoop/theater, Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Houten.

Aanmelden