LindeOord

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Houten - Houten
Actueel aanbod

€ 470.000,- tot € 605.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 89m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Wilt u vrij wonen midden in het dorp, in een energiezuinige woning?

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!
De bouw van het appartementengebouw is gestart.
De prognose voor de oplevering van de appartementen is in het vierde kwartaal van 2024.


Introductie
Welkom in Houten. In de wijk Den Oord. Geliefd bij haar bewoners. Beleef het groen en het water, de nabijheid van het Oude Dorp en Het Rond. Kortom, alles dichtbij: van winkels, theater, bioscoop, restaurants tot openbaar vervoer. Op loop- en fietsafstand.

Op deze unieke plek realiseert MBB Ontwikkeling 19 koopappartementen met een parkeergarage en 26 huurappartementen voor woningcorporatie Woonin. Beide gebouwen staan midden in het groen, door architect Lars Zwart van CRKL Architecten (voorheen Op ten Noort Blijdenstein architecten) speels ten opzichte van elkaar gepositioneerd in een licht glooiende omgeving.

Het plan heeft de naam LindeOord gekregen en is vernoemd naar de mooie lindebomen in de omgeving en naar de wijk waarin het plan gelegen is. De koopappartementen zijn gesitueerd rondom een gezamenlijke binnentuin en beschikken over een loggia of terras aan het park. Ze kijken allen uit op de groene omgeving.

De Locatie
De groen- en waterrijke wijk Den Oord grenst aan het Oude Dorp van Houten en aan het schitterende Imkerspark. Daar wordt plan LindeOord gebouwd. De twee appartementengebouwen komen op de locatie waar vroeger basisschool De Wegwijzer en Sporthal den Oord stonden. Veel Houtenaren hebben daarom herinneringen aan deze plek. Dat maakt de plek bijzonder.

Voor meer informatie zie de projectsite: www.lindeoord.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
LindeOord
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 19 beschikbaar
Prijs
€ 470.000,- tot € 605.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Vloerverwarming
Overige
Lift, Terras

Locatie

Actueel

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Houten.

Aanmelden