Eikenhout

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Houten - Houten
Actueel aanbod

€ 370.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 105m2
Inhoud
275 - 315m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Zorgeloos wonen in Houten
In Houten verrijst een prachtig nieuw appartementengebouw genaamd Eikenhout. Een stijlvol en duurzaam gebouw bestaande uit 80 appartementen gevouwen om een indrukwekkende gemeenschappelijke tuin. Slechts 26 appartementen komen te koop. Deze appartementen zijn gesitueerd in het rechter gedeelte met ruime, zonnige balkons en terrassen op het zuidwesten. De appartementen zijn gasloos, hoogwaardig geïsoleerd en worden compleet opgeleverd.
Zo wordt elk appartement voorzien van een luxe badkamer en een moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur. Zorgeloos wonen in Houten... dichterbij dan u denkt!

In Eikenhout is veel aandacht besteed aan de ruimtelijke opzet, de samenhang in architectuur en voldoende parkeervoorzieningen. Eikenhout bestaat uit 80 appartementen, onderverdeeld in drie verschillende gebouwdelen, maar allemaal in een prachtig complex gegoten zodat de woningen familie van elkaar zijn. Het gebouwdeel beslaat de ruim opgezette koopappartementen. Kenmerkend zijn de hoogwaardige gevelstenen in een mooie lichte kleurstelling met donkere accentvlakken. Dit geeft het gebouw een moderne luxe uitstraling. De materialen, zoals hout, geven de appartementen net dat bijzondere accent. Om eenheid te creeeren is dit overal toegepast en het is appartementengebouw gekromd ontworpen om een prachtige gemeenschappelijk groene binnentuin, grenzend aan de bestaande wijk Het Hout. De halfverdiepte parkeergarage valt door de hoogteverschillen van de glooiende tuin nauwelijks nog op.

De woningen in Eikenhout zijn niet alleen modern maar ook uiterst duurzaam en veilig. Koken en verwarmen geschiedt elektrisch in plaats van gas en de appartementen zijn hoogwaardig geïsoleerd.
Op het dak, buiten uw zicht, liggen vele zonnepanelen. Dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee! In het rechterdeel worden 26 ruime koopappartementen gerealiseerd met complete luxe badkamer en moderne keuken. Ook heeft elk appartement een heerlijk zonnig balkon met uitzicht op de groene tuin en de rustige gelijknamige straat Eikenhout waar veelal jonge gezinnen wonen.

Naast de reeds verkochte koopappartementen type A en type B, worden er ook nog 6 extra type C appartementen gerealiseerd in gebouw Eikenhout. Deze woningen hebben een oppervlakte van circa 91 m² met een terras van circa 10 m². Het zijn ruime en luxe driekamerappartementen gesitueerd boven het entree met prachtig uitzicht op de tuin.

De koopappartementen Type A en Type B variëren van circa 92 tot 105m². Onder het gebouw komt een parkeergarage voor 80 auto’s en voor uw fiets wordt een gemeenschappelijke berging gerealiseerd met eigen ingang. Naast de halfverdiepte parkeergarage worden op het terrein tevens twee parkeervakken met in totaal 11 parkeerplekken extra gecreëerd. De rand van de tuin aan de straatzijde wordt dusdanig slim ingericht dat er rekening is gehouden om in de toekomst deze 11 parkeerplaatsen uit te breiden naar 16 indien daar behoefte aan is. De tuin zelf is overigens helemaal autovrij. Alleen voor hulpdiensten zal uiteraard de mogelijkheid bestaan om de entrees te bereiken. Voor de hoofdentree zal dat via de achterzijde gebeuren door middel van een pad met halfverharding.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eikenhout
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs
€ 370.000,- tot € 450.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Houten.

Aanmelden