'T Loof

Houten - Houten
Actueel aanbod

vanaf € 685.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
209 m2
Kaveloppervlak
360 - 700m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Groen wonen aan een groen erf

Voorheen was het een bloeiend tuincentrum, binnenkort wordt het een vriendelijk, groen erf. Op de locatie van tuincentrum De Schouw aan de Odijkseweg in Houten komen tien mooie, halfvrijstaande villa's. Ruime, uiterst duurzame huizen met hoge, dorpse puntdaken en een dynamisch gevelbeeld. De villa's hebben een fijne, grote achtertuin en een voortuin aan het hoefvormige erf, dat gezamenlijk eigendom is van de bewoners van 't Loof. Altijd schoon en netjes en lekker veilig buiten spelen voor de kinderen in de luwte. Parkeren gebeurt op eigen grond. Bezoekers parkeren in groene parkeerkoffers in de hoef. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke en eerlijke dorpse sfeer. 't Loof staat borg voor exclusief en ontspannen wonen in groen.

Bent u geïnteresseerd in de bijzondere, halfvrijstaande villa's van 't Loof? U kunt zich nog inschrijven voor op de reservelijst. Ga naar www.hetloof.nl voor meer informatie en om u in te schrijven.

10 halfvrijstaande, luxe afgewerkte villa's
2 parkeerplekken op eigen terrein,
8 voor bezoekers
3 verdiepingen, 4 slaapkamers, 1 hobbykamer,
aparte vliering
luxe badkamer en keuken
met alle inbouwapparatuur
innovatief, exclusief, uiterst duurzaam,
comfortabel
grote tuin voor en achter

Innovatief en zeer comfortabel
De sfeervolle, halfvrijstaande villa's hebben een woonoppervlakte vanaf 210 m2 op grote kavels van 362 tot 697 m2. Er zijn drie verdiepingen en een vliering. Een ruime woonkamer met open woonkeuken op de begane grond. Daarboven vier zeer ruime slaapkamers voor het hele gezin, luxe badkamer, tweede toilet (apart) en een grote hobbykamer. U kunt de plattegrond van de kamers aanpassen naar eigen keuze. Daarnaast is er nog een ruime, aangebouwde buitenberging. De prijzen zijn vanaf € 685.000,- v.o.n.

De duurzame villa's zijn uitgerust met innovatieve installaties, waarmee ze nu al voldoen aan de nieuwe regelgeving voor 2021. Zo wordt gebruikgemaakt van warmte-koudeopslag voor verwarming en koeling van het huis, van elektrische installaties (geen gas), van een slimme thermostaat, vloerverwarming en -koeling en een innovatief ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Optimale isolatie en driedubbel glas zorgen voor een zeer lage energiebehoefte. De nog benodigde energie wordt duurzaam opgewekt met zonnepanelen die geïntegreerd zijn in het dak. Regenwater wordt in infiltratiekratten opgevangen en gebruikt voor de eigen tuin.

Kortom, een villa die qua duurzaamheid en comfort het huidige aanbod overstijgt en zijn tijd ver vooruit is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
'T Loof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs vanaf
€ 685.000,-
Type woningen
Geschakeld

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Overige
Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Houten.

Aanmelden