Wandgrimeurs
Lokaal nieuws donderdag 04 mei 2023 Bron: LindeOord

De bouw is gestart!

Deze week is de bouw van de appartementen in het project LindeOord van start gegaan. De eerste werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van de bodembronnen voor de warmtepompen. Hierdoor kunnen de toekomstige bewoners straks genieten van duurzame en energiezuinige verwarming en topkoeling.

Het project LindeOord is een uniek nieuwbouwproject in het centrum van Houten, met ruime appartementen, een prachtige binnentuin en een ruime parkeergarage. De appartementen variëren in grootte en ligging, zodat er voor iedereen een passende woning te vinden is.

Bent u op zoek naar een comfortabele en duurzame woning op een centrale locatie? Er zijn nog appartementen beschikbaar die zeker de moeite waard zijn om te bekijken! Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie en maak een afspraak.

Meer weten over LindeOord

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Houten.

Aanmelden