Lokaal nieuws woensdag 20 april 2022 Bron: LindeOord

Bekijk de plattegronden van de koopappartementen

Vanaf vandaag is het mogelijk om alle appartementen die beschikbaar komen voor verkoop op deze projectwebsite te bekijken.

Als u klikt op 'Aanbod' in het menu dan ziet u een impressie van de Zuid-West zijde van het gebouw. Indien u de impressie van de Noord-Oost zijde van het gebouw wilt zien, klikt u op de betreffende tab boven de impressie.

Op beide impressies kunt u over het gebouw 'bewegen' en het appartement aanklikken waarover u meer informatie wilt zien. Door op het betreffende appartement in de impressie te klikken, opent een venster met een gemeubileerde plattegrond van het appartement op schaal. U kunt tevens zien hoe groot het appartement is en hoeveel slaapkamers het heeft. De appartementen op de 1e verdieping beschikken over een riante vliering in de kap van het gebouw. Die kunt u zien door op het pijltje te klikken onder de plattegrond.

Meer weten over LindeOord

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Houten.

Aanmelden