Specialisten

Zorgen voor een ruimte die bij jou past

Lege ruimtes invulling geven kan nog knap lastig zijn. Wanneer je een bezoek brengt aan een keuken- of badkamerwinkel wordt het er vaak niet veel gemakkelijker op. Je kunt gewoon maar niet voor je zien hoe het er in je eigen huis uit komt te zien, of het is het allemaal nét niet. Wanneer je een interieurontwerper inschakelt gaat het inrichten van een keuken, badkamer of andere ruimte in je huis allemaal precies andersom. Een interieurontwerper gaat namelijk niet uit van het aanbod van een winkelier, maar kijkt puur naar jouw wensen en jouw beschikbare ruimte. Zo krijg je een ruimte die helemaal van jou is, die helemaal bij jou past.

“Het grote voordeel van het inschakelen van een interieurontwerper is dat er objectief naar een ruimte gekeken kan worden. Voor het maken van bijvoorbeeld een keuken zijn wij niet afhankelijk van bepaalde collecties. Wij kijken eerst naar de persoon voor wie de keuken bedoeld is. Wat vindt hij of zij mooi? Wat zijn de wensen? En wat is er nodig qua functionaliteit?” Aan het woord is Gerjanne van Wincoop van Molitli Interieurmakers in Nijkerk. “Doordat we met niks beginnen zijn we in staat om bijzondere dingen te doen. Er hoeft niets standaard te zijn. Doordat we ontwerpen op basis van de smaak van de klant wordt iedere ruimte persoonlijk en bijzonder. We verkopen geen kastje die standaard in de desbetreffende ruimte getekend wordt, maar ontwerpen de gehele ruimte.”

Alhoewel Molitli Interieurmakers niet één bepaalde stijl aanhangt valt het Gerjanne wel op dat er door haar klanten vaak wordt gekozen voor een casual chique-stijl, de vtwonen-stijl. “Maar ook landelijke interieurs, of juist de klassiekere interieurs, kunnen wij prima ontwerpen en maken.”

Molitli Interieurmakers bestaat niet alleen ontwerpers van interieurs, maar er wordt van A tot Z gewerkt. “We hebben een eigen schilder-, staal- en timmeratelier en ook wand- en vloerafwerking doen we zelf. Verder hebben we een erg uitgebreid netwerk van bijvoorbeeld loodgieters of stukadoors, waardoor we het hele proces zelf kunnen doen. De klant wordt daardoor geheel ontzorgd; hij hoeft niet zelf op zoek naar een elektricien wanneer er stroom aangelegd moet worden.”

Nieuw en bijzonder in het werk van Molitli Interieurmakers is het aanbrengen van structuren in stucwerk. “Dat is de laatste tijd erg in trek en geeft een bepaalde sfeer in huis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bepaald bloemmotief in je stucwerk aan te brengen, of juist een slangenprint. Dit geeft een hele bijzondere uitstraling.”

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.