Specialisten

Gaat u wonen in De Kiem in Houten of een ander nieuwbouwproject in deze regio, Lekker Wonen Styling helpt u verder

Gaat u binnenkort verhuizen, omdat u bijvoorbeeld een nieuwbouw woning hebt gekocht in 1 van de vele nieuwbouw projecten in de regio Utrecht. Of wilt u uw huidige woning weer laten shinen, dan bent u bij Lekker Wonen Styling aan het goede adres.

Samen met de bewoners ga ik in gesprek, om tot een mooi plan te komen. Ik luister goed naar de wensen van de bewoners, en kijk goed naar de ruimte wat mogelijk is. Naar aanleiding van dit gesprek zal ik mijn sfeerbord presenteren. Daarnaast zal ik een digitale 3D presentatie maken, om de bewoner mee te nemen in het plan wat op tafel ligt.

Ik help u oa bij het indelen van de ruimtes, meubels, het selecteren van de juiste materialen, lichtplan en kleuradvies.

Wist u dat: ik ook een gecertificeerde verkoopstyliste van House of KIKI ben, oa bekend van het TV programma “Uitstel van Executie” van Martijn Krabbe?

Wilt u uw huis verkopen en deze op een zo goed mogelijke manier presenteren, om zo een zo hoog mogelijk bod te mogen ontvangen, neem dan contact met mij op om te vragen naar de mogelijkheden. Ik werk met de zo geheten Hands On aanpak, wat inhoudt dat ik u ontzorg, en er voor zorg dat uw huis klaar is om gefotografeerd te worden voor Funda.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op, op telefoonnummer 06-16342930 of neem een kijkje op mijn website www.lekkerwonenstyling.nl

Pesandy Wijnands
Lekker Wonen Styling

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.